• تاریخ انتشار : 1401/07/20 - 10:03
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تاکید بر تسهیل فرآیندها و تصویب طرح های مرتبط با اجرای قانون جوانی جمعیت در جلسه شور ای پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی

جلسه شورای پژوهشی دانشکده سه شنبه 19 مهر ماه 1401 در دفتر معاونت پژوهشی با حضور اعضای شورا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، در این جلسه  دکتر مهرناز گرانمایه معاون پژوهشی دانشکده ضمن تبریک میلاد پیامبر رحمت و رافت (ص) و خیر مقدم به اعضای شورا در خصوص نامه ارسالی مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان در مورد  اهمیت و ضرورت اجرای قانون جوانی جمعیت و درخواست تسهیل فرآیندها و تصویب طرح های مرتبط با این قانون اطلاع رسانی کرد. بر این اساس  مقرر شد طرح های تحقیقاتی همکاران  در این خصوص،  بدون مطرح شدن در شورای گروه ها در شورای پژوهشی دانشکده مطرح و تصویب شود. همچنین 3 طرح پژوهشی( پایان نامه ای، مستقل و فناورانه) بررسی و مصوب شد.

• گروه خبری : معاونت پژوهشی