• تاریخ انتشار : 1402/06/18 - 08:13

برگزاری کارگاه های" ایده تا ثبت اختراع و طراحی محصول"

مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده پرستاری و مامایی کارگاه های" ایده تا ثبت اختراع و طراحی محصول" را برگزار می کند.

به اطلاع اعضای هیات علمی و آموزشی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده میرساند، کارگاه های" ایده تا ثبت اختراع و طراحی محصول" به مدت 8 ساعت توسط مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده پرستاری و مامایی و با حمایت مالی و همکاری مدیریت توسعه ی فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه برگزار می شود.
این کارگاه ها در قالب فاز اول TUMS UP در حوزه ی فناوری با حمایت مالی و همکاری مدیریت توسعه ی فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه برگزار می شود و شرکت در این کارگاهها رایگان می باشد و علاوه برفرصت توانمند سازی اساتید، درجهت دهی پایان نامه های محصول و رویکردهای تقویت گروههای آموزشی در پژوهشهای مبتنی بر فناوری و کارآفرینی بسیار موثر و مزید امتنان خواهد بود.

عناوین کارگاه ها:
اصول و مبانی ایده پردازی و تکنیک های شکار ایده
ثبت اختراع و مالکیت فکری
فرایند  طراحی، توسعه، تحلیل اقتصادی و تست محصول ( با ذکرمسایل و مشکلات مرتبط با بهداشت و درمان و راهکار و ایده های پیشنهادی)

اهداف این دوره آموزشی :
آشنایی با مبحث ایده پردازی، نحوه پرورش آن، ویژگی های یک ایده خوب ، نحوه وارسی کارآمد بودن یک ایده، بررسی منابع ایده های نوین و طریقه برنامه ریزی از ایده تا اجرا
آشنایی با مبحث مالکیت فکری و اصول نظری وعملی جستجوی پتنت، ثبت اختراع و اخذ گرنتهای بین المللی
آشنایی  با مفهوم نیاز، خواسته، تقاضا، محصول و ارزش آفرینی در توسعه و طراحی  محصول
آشنایی با  لزوم تحقیقات و بخش بندی بازار در فرآیند توسعه محصول
آشنایی با فرآیند توسعه، طراحی و تست محصول
آشنایی با مدل سه لایه محصول و متمایز سازی محصولات
کسب آگاهی از رویکردهای سیاستگزاری و اهم مسایل و مشکلات مرتبط با بهداشت و راهکار و ایده های پیشنهادی

این دوره مناسب چه افرادی است؟
افرادی که به دنبال ایده پردازی برای شروع یک کسب و کار هستند.
افرادی که با شناخت بازار سلامت و مشکلات و کاستی های آن  به دنبال خلق ارزش  با  فرآیند  طراحی و توسعه یک محصول جدید هستند
افردای که به دنبال ثبت اختراع خود و اخذ گرنتهای داخلی و بین الملل هستند.

همکاران و دانشجویان جهت ثبت نام تا تاریخ 20 شهریور 1402 با خانم گوهری کارشناس ارتباط با صنعت دانشکده تماس حاصل فرمایید.
بدیهی است با توجه به ظرفیت برگزاری، اولویت با افرادی است که زودتر ثبت نام نمایند. مهلت ثبت نام 20 شهریور 1402 می باشد.
پست الکترونیک  sallehe.gohari70@yahoo.com:
شماره تماس: 09908378663