• تاریخ انتشار : 1402/10/05 - 13:05

برگزاری جشن یلدا برای کودکان بستری بیمارستان مرکز طبی کودکان

به همت گروه آموزشی پرستاری کودکان و مراقبت های ویژه نوزادان دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران و با مشارکت نمایندگان موسسه محک و همکاری مسئولان بخش انکولوژی مرکز طبی کودکان چهارشنبه ۲۹آذر ۱۴۰۲ جشن یلدا برای کودکان این بخش برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی این جشن با چیدن سفره یلدا و  فضاسازی  شاد و یلدایی در اتاق بازی ، اجرای نمایش ننه سرما و  قصه گویی توسط دانشجویان پرستاری گروه 67  و شعر و موسیقی لحظات شادی را برای کودکان فراهم کرد. به رسم یادگاری هدایای دست ساز به کودکان تقدیم  و نقاشی های رسم شده کودکان برای تزیین اتاق بازی و ورودی بخش به دیوار و تابلو ها نصب شد.

در پایان جشن نیز گروه دانشجویی بهمراه اساتید خود شب یلدا را به پرستاران و کارکنان و همراهان بخش تبریک گفتند و برایشان آرزوی سلامتی و توفیق کردند.

• گروه خبری : پرستاری کودکان و مراقبت های ویژه نوزادان,ویژه دانشگاه