شنبه 13 مرداد 1403
لوگو

دانشکده پرستاری و مامایی

• تاریخ انتشار : 1403/05/08 - 10:31

برگزاری آزمون مهارت های بالینی دانشجویان مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد پرستاری و کارشناسی پرستاری بین الملل در دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران

آزمون مهارت های بالینی دانشجویان مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد پرستاری و کارشناسی پرستاری بین الملل در دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران بمدت 6 هفته برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی،در نیمسال دوم 1403-1402، 31 آزمون آسکی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد پرستاری و نیز کارشناسی پرستاری بین الملل در دانشکده برگزار شد که در مجموع 172 ایستگاه در لاین های مختلف آزمون، طراحی و آماده سازی شده بود.

9 آزمون در طول نیمسال و 22 آزمون در پایان نیمسال از تاریخ 19 خردادماه تا 30 تیرماه به مدت 6 هفته برگزار شد. ارزیابان از اساتید گروه های آموزشی، دانشجویان آموزش دیده در مقطع دکتری / کارشناسی ارشد پرستاری و نیز همکاران آموزش بالینی بودند.

آزمون های آسکی مربوط به چهار گروه آموزشی پرستاری داخلی جراحی، مراقبت های ویژه بزرگسالان، کودکان، سلامت جامعه و شامل دروس عملی اصول و مهارت پرستاری، بررسی وضعیت سلامت، پرستاری در بحران و فوریت ها و لاین های مختلف کارآموزی اصول و مهارت های پرستاری، گوارش، ارتوپدی، ارولوژی – نفرولوژی، غدد، قلب و عروق، تنفس، فارماکولوژی بالینی، اعصاب، اتاق عمل، خون، آنکولوژی، بهداشت مادر و نوزاد، سلامت جامعه، کودک بیمار، دیالیز، آی سی یو جنرال، سی سی یو بود.

در طول زمان برگزاری آزمون ها، رئیس و معاون آموزشی و برخی مدیران گروه های آموزشی از مرکز آزمون بازدید داشتند.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,معاونت آموزشی