• تاریخ انتشار : 1401/08/18 - 12:56

بررسی درخواست های ارسالی کارمندان در جلسه هیئت رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه هیئت رئیسه دانشکده با حضور اعضا 17 آبان ماه 1401 در سالن شورای یک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی در ابتدای این جلسه که 17 آبان ماه 1401 در سالن شورای یک برگزار شد، دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده به بررسی درخواست های ارسالی از کارمندان  در راستای پست کارشناس مسئولی و اعمال مدرک تحصیلی آنان پرداخت و در این خصوص مقرر شد با حضور مدیر منابع انسانی دانشگاه و افراد ذینفع جلسه ای تشکیل و در این باره تصمیم گیری شود.همچنین در این جلسه  جهت بهره بردن و استفاده بهینه از نیروهای کارمندی و برای حفظ انگیزه و پویایی همکاران راهکارهایی ارائه داده شد. اقدامات لازم برای برگزاری مراسم تودیع کارمندانی که تا پایان سال جاری بازنشسته می شوند نیز از موارد مطرح شده در این جلسه بود همچنین موضوع جابجایی و تهیه زیر ساخت های مرکز آزمون دانشکده نیز مطرح و بررسی های لازم انجام شد.
در ادامه جلسه درخواست برگزاری کنگره بین المللی سلامت خانواده از گروه مامایی، بهداشت باروری مطرح و پیشنهادات لازم ارائه شد.
درپایان معاونین درخواست ها و موارد مورد بحث مربوط به حوزه های خود را جهت تصمیم گیری مقتضی مطرح کردند

• گروه خبری : حوزه ریاست