• تاریخ انتشار : 1402/08/14 - 08:59
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انتصاب دکتر نسیم امینایی چترودی به عنوان نماینده دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در امور آموزشی شعبه سبطین دانشگاه

دکتر شهرزاد غیاثوندیان طی ابلاغی دکتر نسیم امینایی چترودی را به عنوان نماینده دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در امور آموزشی شعبه سبطین دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی متن ابلاغ به شرح زیر است:

سرکار خانم دکتر نسیم امینایی چترودی

عضومحترم گروه آموزشی پرستاری داخلی وجراحی

با سلام  و احترام

نظر به تعهد و سوابق ارزنده سرکارعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان " نماینده دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در امور آموزشی شعبه سبطین دانشگاه" منصوب می شوید. امید است ارادت به ساحت مقدس آقا ابا عبدا... الحسین (ع) پشتوانه عظیم اجرایی در تحقق اهداف دانشگاه باشد.  توفیقات سرکارعالی را در امور محوله، از خداوند سبحان خواستارم.

دکتر شهرزاد غیاثوندیان

رئیس دانشکده