• تاریخ انتشار : 1400/12/29 - 10:05

انتصاب دکتر مریم نکولعل تک به عنوان مسئول فنی و دکتر آسیه درویش به عنوان مسئول انفورماتیک کلینیک مجازی دانشکده پرستاری و مامایی

دکتر علیرضا نیکبخت نصر‌آبادی، رییس دانشکده در ابلاغ هایی جداگانه دکتر مریم نکولعل تک را به عنوان مسئول فنی و دکتر آسیه درویش را به عنوان مسئول انفورماتیک کلینیک مجازی دانشکده پرستاری و مامایی منصوب کرد.

سرکار خانم دکتر مریم نکو لعل تک
استادیار محترم گروه آموزشی مامایی و سلامت باروری

سلام علیکم
      احتراما" همانگونه که مستحضرید فعالیت خدمات راه دور پرستاری و مامایی از فروردین ۹۹ بصورت تلفنی و واتساپی در فرایند رویارویی و مدیریت کووید ۱۹ در این دانشکده فراهم شده است.  نظر به تداوم همه گیری این بیماری، و بمنظور ارتقای دسترسی عموم جامعه به خدمات مراقبتی و مشاوره ای سلامت و در راستای جاری سازی آیین نامه اجرایی خدمات سلامت و پزشکی از راه دور موضوع نامه شماره 3232/55/33/99 مورخ 99/07/05 معاونت محترم درمان دانشگاه، توسعه این خدمات با تلاش و پیگیری فراوان بصورت تحت وب  استقرار یافته و در قالب کلینیک مجازی دانشکده پرستاری و مامایی عملیاتی شده است.
     لذا، با عنایت به تخصص، تعهد و سوابق ارزشمند سرکار عالی، و به موجب این ابلاغ بمدت دو سال بعنوان مسئول فنی کلینیک مجازی دانشکده پرستاری و مامایی منصوب می شوید. بدیهی است مسئولیت فنی کلینیک و همچنین ارائه راهنمایی و پاسخگویی به سوالات اساتید مشاور و مخاطبین دریافت کننده خدمات و فرایندهای کاری کلینیک بعهده سرکار عالی می باشد.
امید است به یاری خداوند متعال و بهره گیری از توان و تجربه خود و همکاران فعال دیگر مشارکت کننده درکلینیک مجازی موفّق و موید باشید.

دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی
رئیس دانشکده

سرکار خانم دکتر آسیه درویش
عضو محترم گروه اموزشی داخلی جراحی و علوم پایه

سلام علیکم

لذا، با عنایت به تخصص، تعهد و سوابق ارزشمند سرکار عالی و به موجب این ابلاغ بمدت دو سال بعنوان مسئول انفورماتیک کلینیک مجازی دانشکده پرستاری و مامایی منصوب می شوید و مسئولیت رسمی ادمین سامانه تحت وب کلینیک مجازی به سرکارعالی تفویض میشود. بدیهی است ضمن هماهنگی با اینجانب و دانشکده مجازی دانشگاه و شرکت سلامت بدون مرز اطلاع رسانی و پیگیری رفع مشکلات سامانه مورد انتظار است. امید است به یاری خداوند متعال و بهره گیری از توان و تجربه خود و همکاری دیگر اعضای کلینیک مجازی موفّق و موید باشید.

• گروه خبری : آموزش مامایی و سلامت باروری,حوزه ریاست