• تاریخ انتشار : 1399/11/27 - 10:58
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انتصاب دکتر مریم اسماعیلی بعنوان عضو شورای مرکز رشد فناوری سلامت شعبه دانشکده پرستاری و مامایی

دکتر نیکبخت نصرآبادی رئیس مرکز رشد فناوری سلامت شعبه ی دانشکده پرستاری و مامایی طی حکمی دکتر مریم اسماعیلی را بعنوان عضو شورای مرکز رشد فناوری سلامت شعبه دانشکده پرستاری و مامایی منصوب کرد.

متن حکم به شرح زیر است:

سرکارخانم دکترمریم اسماعیلی
دانشیارمحترم گروه پرستاری کودکان و مراقبت های ویژه نوزادان

با سلام واحترام
     باعنایت به مراتب تعهد و توانمندی های سرکارعالی به موجب این ابلاغ ضمن حفظ وظایف آموزشی، به مدت یکسال به عنوان "عضوشورای مرکزرشد فناوری سلامت شعبه ی دانشکده پرستاری و مامایی" منصوب می شوید.
انتظارمی رود درتعیین سیاست های علمی و فناوری مرکز رشد، تدوین وتصویب دستورالعمل های اجرایی مربوطه، تعیین و تصویب صلاحیت واحد های فناورجهت استقرار درمرکز رشد و کمک به تاسیس شرکت های دانش بنیان درزمینه ی سلامت، ترویج پایان نامه های محصول محورو بررسی وتایید نهایی ایده های فناورانه وطرح های مصوب مرکز رشد مشارکت فعال داشته باشید.
امید است با استفاده از توان و خرد جمعی در پیشبرد اهداف دانشکده در این حوزه بیش ازپیش موفق باشید.

• گروه خبری : مدیریت پرستاری