• تاریخ انتشار : 1402/08/15 - 08:23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انتصاب دکتر شهرزاد غیاثوندیان به عنوان رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران طی ابلاغی دکتر شهرزاد غیاثوندیان را به عنوان رئیس دانشکده پرستاری و مامایی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی متن ابلاغ به شرح زیر است:

سرکار خانم دکتر شهرزاد غیاثوندیان

استاد محترم دانشگاه

با سلام و احترام،

پیرو ابلاغ شماره 1641/11/1402 مورخ 29/03/1402 نظر به تعهد، تجربه، توانمندی و سوابق ارزشمند اجرایی سرکارعالی، شما را به عنوان رئیس دانشکده پرستاری و مامایی منصوب می‌نمایم.

انتظار می‌رود با تعامل سازنده با اعضای هیات رئیسه، روسای دانشکده ها و بیمارستان ها، بهره مندی از توان مدیران و کارشناسان آن دانشکده و جلب همکاری اعضای محترم هیأت علمی و کارکنان گرامی، علاوه بر تدبیر امور جاری، بر اساس ضوابط و مقررات، مواد مندرج در ابلاغ قبلی را همچنان با جدیت پیگیری فرمایید. امید می رود دانشکده پرستاری و مامایی با به کار گرفتن تمام توان و ظرفیت، به حرکت خود با سرعت و شتاب مطلوب در جهت اهداف تعیین شده ادامه دهد.

از درگاه خداوند متعال توفیق شما و کلیه همکاران گرامی را در انجام امور محوله خواستارم.

دکتر حسین قناعتی

• گروه خبری : حوزه ریاست