دوشنبه 19 شهریور 1403

دانشگاه علوم پزشکی تهران

• تاریخ انتشار : 1403/06/18 - 08:22
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انتصاب دکتر سید رضا رئیس کرمی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران

دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر سید رضا رئیس کرمی را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران منصوب کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر سید رضا رئیس کرمی
عضو محترم هیئت علمی دانشگاه

با سلام
خدمت به مردم عزیز کشورمان، فرصت و نعمت مغتنمی است که خداوند منان به بندگان خدوم خویش ارزانی داشته است. این فرصت در حوزه سلامت ارزش مضاعفی دارد که نتیجه آن کاهش آلام مردم و ارتقای سلامت جامعه است.
نظر به تعهد و تجارب ارزشمند جنابعالی به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران منصوب می‌شوید.
انتظار دارد با توجه به اهمیت تحقق شعارهای رئیس جمهور محترم در جهت اجرایی شدن سیاست های کلی نظام سلامت و اهداف برنامه هفتم توسعه و ضرورت مشارکت و تکریم کلیه ذینفعان به خصوص اعضای محترم هیئت علمی، کارکنان سلامت و دانشجویان عزیز در جهت اعتلای منزلت جامعه دانشگاهی که پیشران توسعه کشور می باشند، اقدام فرمایید.
امیدوارم با توکل به خداوند متعال در انجام وظایف محوله موفق باشید.

• گروه خبری : حوزه ریاست