• تاریخ انتشار : 1402/03/08 - 13:11
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انتصاب دکتر زهرا رودهقان به عنوان "رئیس کمیته علمی پرستاری " در سومین کنگره بین المللی سلامت در اربعین

دکتر عبدالرضا پازوکی دبیر علمی کنگره بین المللی سلامت در اربعین ، دکتر زهرا رودهقان را به عنوان "رئیس کمیته علمی پرستاری " این کنگره منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی متن ابلاغ به شرح زیر است:

سرکار خانم زهرا رودهقان
عضو محترم هیئت علمی دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران

با سلام و احترام
به حول و قوه الهی مقرر است سومین کنگره بین المللی سلامت در اربعین در روزهای (١١ لغایت ١٣ مرداد ١٤٠٢ ) مصادف با (١٧-١٥ محرم ١٤٤٥ ه.ق) در سالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران با شرکت اندیشمندان و نخبگان علمی ازسراسر جهان برگزار گردد.
نظر به ارادت سرکارعالی به آقا اباعبدا... الحسین (ع) و تعهد و سوابق ارزنـده سرکارعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان "رئیس کمیته علمی پرستاری " در برگزاری این رویداد عظیم علمی، فرهنگی و مذهبی منصوب می گردید. امید است ارادت به ساحت مقدس آقا اباعبدا... الحسین (ع) پشتوانه عظیم اجرایی در تحقق اراده جمعی در برگزاری هرچه با خلوص تر این رویداد باشد.

• گروه خبری : معاونت آموزشی,معاونت دانشجویی فرهنگی