• تاریخ انتشار : 1400/06/24 - 10:41

انتصاب دکتر اسمعیل محمدنژاد به عنوان نماینده سرپرست دانشگاه در پیگیری واکسیناسیون کرونا در مناطق تحت پوشش دانشگاه

دکتر حسین قناعتی در حکمی دکتر اسمعیل محمدنژاد را به عنوان نماینده سرپرست دانشگاه در پیگیری واکسیناسیون کرونا در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن حکم به این شرح زیر است:

جناب آقای دکتر اسمعیل محمدنژاد
استادیار محترم دانشگاه

با سلام و احترام
انجام وظیفه در دانشگاه علوم پزشکی تهران که دارای جایگاهی ممتاز در نظام سلامت کشور است، برای اعضای هیأت علمی دانشگاه نعمتی بزرگ و فرصتی مغتنم است و می‌تواند منشأ برکات بسیار باشد.
با توجه به شرایطی کنونی جامعه و اهمیت تسریع و گسترش برنامه تزریق واکسن کرونا و نظر به سوابق ارزشمند علمی و ابعاد شخصیتی شما، بدین وسیله به عنوان نماینده اینجانب در پیگیری واکسیناسیون کرونا در مناطق تحت پوشش دانشگاه منصوب می‌شوید.
بر همین اساس ضروری است تا با هماهنگی کامل با جناب آقای دکتر دلاوری، معاون محترم بهداشت دانشگاه نسبت به افزایش سرعت و اجرای مطلوب و به موقع برنامه واکسیناسیون اقدام فرمایید.
مطمئناً با حضور مؤثر جنابعالی، علاوه بر تسهیل امور، فرآیند پیگیری مصوبات وزارت متبوع و دانشگاه در سطوح مختلف ارتقاء خواهد یافت و اعضای محترم هیأت رئیسه، روسای محترم دانشکده ها، بیمارستان ها و کلیه مراکز بهداشت و درمان در این مسیر با شما همراه خواهند بود.
امیدوارم با استعانت از درگاه باری‌تعالی و عنایات حضرت ولی‌عصر(ع) در انجام امور محوله، موفق باشید.
دکتر حسین قناعتی

• گروه خبری : آموزش مامایی و سلامت باروری