متن مورد نظر خود را جستجو کنید

ژورنال کلاب موانع فرزندآوری درمیان زنان ایرانی مطالعه کیفی

ژورنال کلاب موانع فرزندآوری درمیان زنان ایرانی مطالعه کیفی چهارشنبه 21 تیرماه 1402برگزار می شود.


ژورنال کلاب موانع فرزندآوری درمیان زنان ایرانی مطالعه کیفی

به همت گروه مامایی و سلامت باروری دانشگاه علوم پزشکی تهران ژورنال کلاب موانع فرزندآوری درمیان زنان ایرانی مطالعه کیفی برگزار می شود:

دبیرعلمی:
دکتر سید طاهره میرمولایی
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران

سخنران:
اعظم امزاجردی
دانشجوی دکترای تخصصی سلامت باروری دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1403/02/16 - 09:24
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 711
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ما به عنوان یک ماما صدای هشدار خطر نبض آینده در فلسطین را می شنویم

حوزه فعالیت ماماها و متخصصین سلامت باروری بسیار گسترده است به گونه ای که از دوران جنینی تا سالمندی را در بر می گیرد. یکی از مهم ترین فعالیت های این گروه، مراقبت از زنان در حین دوران بارداری می باشد که یکی از مهمترین اقدامات و مراقبت های این دوران، شنیدن و کنترل نبض یا ضربان قلب جنین در شکم مادران است، که هم تعداد و هم ضرب آهنگ آن بسیار مهم می باشد. در این مقوله کوچکترین اختلالی می تواند نشانه خطر باشد! این روزها که مادران فلسطینی درگیر جنگ نابرابرانه هستند و استرس و اضطراب را با هر دم و بازدم با جنین های خود به اشتراک می گذارند، ما به عنوان یک ماما صدای هشدار خطر نبض آینده در فلسطین را می شنویم!

 

تحقیقات و مطالعات علمی نشان می دهند که اضطراب و استرس زیاد مادران در دوران بارداری می تواند عوارض و مرگ و میر مادری و جنینی به دلیل زایمان زودرس، نوزادان کم وزن، فشار خون بالا ناشی از بارداری و غیره داشته باشد و منجر به تأخیرهای رشد عصبی روانشناختی فرزندان در آینده شود. حال مادران و نوزادان فلسطینی را دریابید!

 

یکی دیگر از فعالیت های مامایی کنترل رشد و تکامل کودکان و هم چنین مراقبت های سلامت باروری از جمله مراقبت و مشاوره دوران بلوغ می باشد. نوجوانان در سنین بلوغ با توجه به تغییرات جسمی و روانی دوران بلوغ در معرض استرس و اضطراب می باشند و به عنوان یک ماما ، یکی از طلایه داران خدمات سلامتی به این قشر ، نگران حال دختران و پسرانی هستیم که دوران پر استرس بلوغ را با وحشت و اضطراب مرگ و سوگ عزیزان از دست رفته شان سپری می کنند! مطالعات نشان می دهند اگر آسیبی به افراد در سن بلوغ وارد شود می تواند در شکل گیری شخصیت فردی و سلامت اجتماعی جوامع تاثیر منفی بگذارد! حال نوجوانان فلسطینی را دریابید!

 

با توجه به پیشرفت های جهانی در حیطه های بهداشت و سلامت، امید به زندگی در همه جوامع افزایش یافته است و در نتیجه جوامع سالمندی رو به رشد می باشند. باید خاطر نشان کرد که سالمندان میراث گذشته و گنجینه ای از تجربیات هستند. هر چند جنگ نابرابر در فلسطین به قطع نبض آیندگان کمر بسته است و شاهد مرگ کودکانی هستیم که این دوران را به چشم نخواهند دید! اما به عنوان یک ماما که یکی از وظایف حرفه ای مان ارایه خدمات سلامتی به گروه سالمندان می باشد، نگران نادیده گرفتن نیازهای ایشان هستیم! حال سالمندان فلسطینی را دریابید!

با عنایت به افزایش ارتباطات جمعی در دنیا و عبور از مرزهای فیزیکی، هیچ کشوری نمی تواند خود را جدا از دیگران بداند و قطعا هر تهدید سلامتی در هر کشوری می تواند تهدیدی برای همگان باشد! سازمان های بهداشتی و مدعیان حقوق بشر باید فکری به حال نبض سلامتی کنند، قبل از آنکه دیر شود!

  • گروه خبری : آموزش مامایی و سلامت باروری,فرهنگ سواد و سلامت,مناسبت ها
  • کد خبر : 264878
کلمات کلیدی
سمیه عطایی
تهیه کننده:

سمیه عطایی

تنظیمات پس زمینه
متن مورد نظر خود را جستجو کنید