• تاریخ انتشار : 1401/09/16 - 13:28

معرفی نشریات مرتبط با رشته پرستاری دارای شاخص Q1 نظام رتبه بندی شانگهای

فهرست نشریات مرتبط با رشته پرستاری دارای شاخص Q1 نظام رتبه بندی شانگهای برای بهره برداری اساتید و دانشجویان معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، در راستای کارگاه تحلیل جایگاه دانشکده پرستاری و مامایی در نظام های رتبه بندی بین المللی دانشگاهی که با حضور مسئول واحد رتبه بندی بین الملل دانشگاه، دکتر درخشان در تاریخ 12 آذر ماه در دانشکده برگزار شد؛ فهرست نشریات مرتبط با رشته پرستاری دارای شاخص Q1 نظام رتبه بندی شانگهای برای بهره برداری اساتید و دانشجویان معرفی شد. چاپ مقاله در مجلات مذکور تأثیر بسزایی در ارتقای جایگاه دانشکده در نظام رتبه بندی شانگهای خواهد داشت. همچنین، دو نشریه زیربه عنوان نشریات پرستاری دارای شاخص Top در نظام رتبه بندی شانگهای از جایگاه ویژه ای برخوردار هستند.
• International Journal of Nursing Studies
• Research in Nursing and Health