دوشنبه 19 شهریور 1403

دانشکده پرستاری و مامایی

دانشگاه علوم پزشکی تهران

• تاریخ انتشار : 1403/06/17 - 12:26

برگزاری مسابقات ورزشی ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته دفاع مقدس

به مناسبت هفته دفاع مقدس مسابقات ورزشی ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران در چهار رشته شنا، تنیس‌روی‌میز، دارت و فوتبال روی میزی (فوتبال‌دستی) در دو بخش خواهران و برادران برگزار می‌شود.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، مدیریت امور ایثارگران دانشگاه با همکاری مدیرت تربیت بدنی دانشگاه و به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس جشنواره ورزشی ویژه ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران از ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ در مجموعه ورزشی استخر شهید توکلی و سالن ورزشی سازمان مرکزی دانشگاه برگزار می‌شود.

دکتر احسان مقیمی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران در آستانه هفته دفاع مقدس گفت: دفتر ایثارگران دانشگاه همانند هرسال برنامه‌هایی باهدف بزرگداشت دوران دفاع مقدس برگزار می‌کند. مدیریت امور ایثارگران در نظر دارد در کنار برنامه‌های مختلف همایش و برپایی غرفه و نمایشگاه هفته دفاع مقدس با همکاری مدیریت تربیت بدنی دانشگاه جشنواره ورزشی ویژه کارکنان و اساتید هیئت‌علمی ایثارگر برگزار کند.

وی شرایط برگزاری این جشنواره را تشریح کرد:

• آقایان:شنبه ۲۴ شهریوردر رشته‌های شنا و تنیس‌روی‌میز در استخر شهید توکلی، فوتبال روی میزی (فوتبال‌دستی)، دارت در سالن ورزشی بدنسازی سازمان مرکزی
  • بانوان: یکشنبه ۲۵ شهریور در رشته شنا در استخر شهید توکلی و رشته‌های فوتبال روی میزی (فوتبال‌دستی)، دارت و تنیس‌روی‌میز در سالن ورزشی بدنسازی سازمان مرکزی
  • زمان ثبت‌نام: شنبه ۱۰ شهریور لغایت سه‌شنبه ۲۰
  • نحوه ثبت‌نام: از طریق مسئولین ایثارگران در واحدهای تابعه دانشگاه و یا مراجعه حضوری به دفتر امور ایثارگران

نکات قابل‌توجه:

1. ثبت‌نام هم‌زمان در واحدهای محل خدمت و دفتر امور ایثارگران دانشگاه انجام می‌شود.
  2. مسئول ثبت‌نام در واحد محل خدمت مسئول امور ایثارگران واحد می‌باشد.
  3. فقط ایثارگرانی امکان شرکت در مسابقه را دارند که در موعد مقرر موفق به ثبت‌نام شوند.
  4. افرادی که تمایل دارند در دفتر ایثارگران ثبت‌نام کنند به آدرس ابتدای خیابان طالقانی غربی، جنب معاونت غذا و دارو دانشگاه، دفتر امور ایثارگران مراجعه نمایند. شماره تماس: ۶۶۴۷۵۰۵۵
  • لازم به ذکر است به دلیل تقارن مسابقات ورزشی ایثارگران با جشنواره ورزشی ویژه کارکنان، استادان و بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی تهران که امور تربیت‌بدنی دانشگاه برگزار می‌کند، شرکت ایثارگران معزز در هر دو جشنواره ورزشی امکان‌پذیر است

برای دسترسی به آیین نامه فنی مسابقات ورزشی ایثارگران به اینجامراجعه فرمایید.a

وی شرایط برگزاری این جشنواره را تشریح کرد:

• زمان ثبت‌نام: شنبه ۱۰ شهریور لغایت سه‌شنبه ۲۰

نکات قابل‌توجه:

2. مسئول ثبت‌نام در واحد محل خدمت مسئول امور ایثارگران واحد می‌باشد.
  • گروه خبری : حوزه ریاست ,معاونت دانشجویی فرهنگی
حسین اکبریان