• تاریخ انتشار : 1402/08/10 - 08:58

قدردانی از دکتر اکرم السادات سادات حسینی

انتصاب دکتر محمدرضا کریمی راد به عنوان سرپرست گروه آموزشی روان پرستاری

دکتر شهرزاد غیاثوندیان در ابلاغی دکتر محمدرضا کریمی راد را به عنوان سرپرست گروه آموزشی روان پرستاری منصوب و از زحمات دکتر اکرم السادات سادات حسینی قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، متن ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر محمدرضا کریمی راد

استادیار محترم گروه آموزشی روانپرستاری

با سلام  و احترام

پیشرفت و ارتقاء جایگاه دانشگاه در عرصه آموزش، پژوهش و ارائه خدمت در گرو فعالیت هدفمند گروه‌های آموزشی است که با بهره‌مندی از اساتید مجرب و متعهد، خاستگاه پویایی و بالندگی علمی در دانشگاه هستند. در این راستا جنابعالی به عنوان سرپرست گروه آموزشی روانپرستاری  به مدت 2 سال منصوب می گردید.

انتظار می‌رود در این دوره مدیریت، با برنامه‌ریزی و استفاده بهینه از کلیه منابع و بهره‌مندی از توان اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان عزیز آن گروه، در جهت نیل به اهداف آموزشی تلاش لازم صورت گیرد.

توفیق جنابعالی و کلیه اعضای محترم هیات علمی و سایر همکاران گروه را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر شهرزاد غیاثوندیان
رئیس دانشکده

متن پیام تقدیر به شرح زیر است:
سرکار خانم دکتر اکرم السادات  سادات حسینی
دانشیار محترم گروه آموزشی روانپرستاری

با سلام و احترام
      بدینوسیله از مساعی ارزشمند سرکار عالی در اجرایی سازی برنامه ها و ارتقای کمی و کیفی امور آموزشی و پژوهشی در طول تصدی مدیریت گروه آموزشی روانپرستاری قدردانی می نمایم. امیداست دانشکده همواره از برکات وجودی و تجربیات ارزنده شما در عرصه های علمی و تحقیقاتی بهره مند باشد. از خداوند سبحان توفیق روزافزون شما را خواستارم.
دکتر شهرزاد غیاثوندیان
رئیس دانشکده