• تاریخ انتشار : 1400/12/23 - 09:10

بازدید تیم ارزیابی ایمنی و پدافند غیر عامل دانشگاه از دانشکده پرستاری و مامایی

تیم ارزیابی ایمنی و پدافند غیر عامل دانشگاه یکشنبه 22 اسفند سال 1400 از بخش های مختلف دانشکده پرستاری و مامایی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، در ابتدای این بازدید رقیه چمانی، کارشناس اداره پدافند غیرعامل دانشگاه در خصوص اهداف و برنامه های ارزیابی دانشکده توضیحاتی را ارائه داد.
دکترعلیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده، با اشاره به ارزش و جایگاه ارزیابی ها در راستای ارتقای ایمنی دانشکده در خصوص برخی نقاط پرخطر دانشکده که در اسرع وقت نیاز به اقدامات سازه ای جهت ایمن سازی دارند، بیان کرد و گفت: انجام این اقدامات نیاز به حمایت بودجه ای دانشگاه دارد که در تکمیل این بخش مواردی از اقدامات مقاوم سازی سازه ای و غیرسازه ای انجام شده  قبلی همچون اصلاح جان پناه های ساختمان پرستاری و مامایی و مهد کودک در دانشکده را عنوان کرد و بر ضرورت حمایت مسئولان دانشگاه از اقدامات مشابه تاکید کرد.
در ادامه مهندس عبدالله نیا، نماینده دفتر فنی دانشگاه در خصوص قانون نگهداشت سازه های قدیمی توضیحاتی را ارائه داد.
در پایان دکتر زهرا عباسی مدیر پدافند غیر عامل دانشکده ، در خصوص ساختار دانشکده و اقدامات انجام شده در حوزه کاهش خطر بلایا و پدافند غیرعامل نکاتی را بیان کرد.
تیم ارزیابی دانشگاه بهمراه اعضای حوزه خطر حوادث و پدافند دانشکده از قسمت های مختلف دانشکده بازدید کردند.

• گروه خبری : حوزه ریاست ,معاونت اداری مالی