• تاریخ انتشار : 1398/11/30 - 11:05

صدو هشتاد وسومین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی

صدو هشتاد وسومین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی 29 بهمن ماه برگزار شد.

در این جلسه به تصویب اساتید راهنما و مشاور، تعیین ناظرین جهت دفاع نهایی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری پرداخته شد.
همچنین در دستور جلسه این شورا  به بررسی و تصمیم گیری در خصوص عناوین ارجاعی از گروه های مراقبتهای ویژه ، بهداشت باروری، مراقبتهای ویژه نوزادان، روانپرستاری و پرستاری سلامت جامعه پرداخته شد.
سایر موارد ارجاعی از قبیل تغییر عنوان، تعیین ناظرین دفاع از پروپورال دانشجویان دکتری مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.
هم چنین درخواست دانشجویان دکتری در خصوص گذراندن واحد Non_Core در شهر دیگری به جز تهران، مطرح و بعد از بحث و تبادل نظر مقرر گردید به شرط تبیین ضرورت و ذکر دلایل کافی در صورت موافقت شورای آموزشی گروه مربوطه، با رای شورای تحصیلات تکمیلی امکان این موضوع برای دانشجو وجود داشته باشد.
در ادامه موضوع مربوط به انتخاب استاد راهنمای دوم دانشجویان دکتری از خارج از دانشکده، مطرح و  توصیه شد حتی الامکان اساتید راهنما از داخل دانشکده انتخاب شوند در غیر اینصورت ضرورت انتخاب استاد راهنمای دوم خارج از دانشکده به گروه مربوطه ارائه و در صورت موافقت گروه آموزشی به تحصیلات تکمیلی ارسال شود.
همچنین پیرو نظر سنجی انجام گرفته از گروه های آموزشی در خصوص تعیین ظرفیت راهنمایی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد، نظرات ارسال شده به دفتر تحصیلات تکمیلی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و تصمیم لازم اتخاذ شد.

• گروه خبری : معاونت آموزشی