• تاریخ انتشار : 1399/05/08 - 14:18

دهمین جلسه هیات رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی

جلسه هیات رئیسه دانشکده روز سه شنبه 7 مرداد ماه ٩٩ برگزار شد.

در ابتدای جلسه هیات رئیسه که روز سه شنبه 7 مرداد ماه 99 برگزار شد؛ هیات رئیسه دانشکده ضمن تقدیر از همکاران در برگزاری جشنواره خود مراقبتی؛ در مورد تاسیس دبیرخانه دایم جشنواره در دانشکده و راه اندازی سایت انگلیسی اولین جشنواره بین المللی خود مراقبتی تصمیم گیری کردند.
در ادامه با ارایه گزارش مبسوط معاون فرهنگی_ دانشجویی دانشکده به بررسی و برآورد مقدار وسایل حفاظت شخصی مورد نیاز دانشجویان در ترم جاری و ترم آتی پرداخته شد و همچنین راهکارهای عملیاتی سازی دستورالعمل اجرائی بودجه و انضباط مالی دانشگاه در دانشکده مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
گزارش معاونین آموزشی و بین الملل دانشکده از برنامه عملیاتی حوزه های مرتبط در 2 سال گذشته و بازنگری مجدد برنامه های 2 سال آینده با لحاظ چالش های منابعی هم در این جلسه مورد بررسی قرارگرفت.
در ادامه جلسه نیز سایر مسائل جاری دانشکده مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .

• گروه خبری : حوزه ریاست ,معاونت آموزشی