• تاریخ انتشار : 1400/12/16 - 11:27
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بررسی طرح هیئت علمی بالینی گروه مامایی و راه اندازی رشته کارشناسی مامایی در دانشگاه سبطین عراق

جلسه ای با حضور معاون آموزشی و اعضای گروه مامایی و سلامت باروری دانشکده جهت بررسی مسائل هیئت علمی بالینی و راه اندازی رشته کارشناسی مامایی در دانشگاه سبطین عراق برگزار شد.

گالری تصاویر
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی در ابتدای این جلسه که دوشنبه ۱۶ اسفندماه ۱۴۰۰ در سالن شورا یک دانشکده برگزار شد دکتر مریم نکولعل تک عضو هیئت علمی گروه مامایی و سلامت باروری دانشکده گزارشی از نسخه تهیه شده شرح وظایف اساتید هیئت علمی بالینی مامایی را ارائه داد و در مورد آن بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
در ادامه این جلسه دکتر هومن شهسواری معاون آموزشی دانشکده درباره جزئیات نشست مشترک با روسای  دانشگاه سبطین عراق جهت راه اندازی رشته مامایی توضیحاتی را ارائه داد.
وی افزود: با توجه به اعلام نیاز مسئولان دانشگاه سبطین عراق، بستر مناسبی فراهم است تا بتوان از این فرصت پیش آمده در حوزه مامایی بصورت فرا ملی در جهت نشر دانش حرفه ای و تربیت دانشجویان این رشته حرکت کرد و دانش آموختگانی با توانمندی های تخصصی را تربیت کرد.
در پایان جلسه نیز درباره چگونگی همکاری با دانشگاه سبطین بحث و تبادل نظر شد.

• گروه خبری : آموزش مامایی و سلامت باروری,معاونت آموزشی