• تاریخ انتشار : 1402/04/13 - 10:40

تقدیر از دکتر زهرا عباسی دولت آبادی

انتصاب دکتر ستاره تاجداری به عنوان مسئول مرکز مهارت های بالینی و آسکی دانشکده پرستاری و مامایی

دکتر شهزاد پاشایی پور معاون آموزشی دانشکده طی ابلاغی دکتر ستاره تاجداری را به عنوان مسئول مرکز مهارت های بالینی و آسکی دانشکده پرستاری و مامایی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی متن پیام به شرح زیر است:

سرکار خانم دکتر ستاره تاجداری
عضو محترم گروه آموزشی داخلی و جراحی

با سلام  و احترام
در راستای ارتقای کیفیت آموزش بالینی و نقش کلیدی مرکز مهارت های بالینی دانشکده و مبتنی بر برنامه عملیاتی چهار ساله دانشکده، در خصوص ارتقاء کیفیت آموزش بالینی و اطمینان از صلاحیت بالین دانش آموختگان؛ بدین وسیله سرکارعالی به عنوان مسئول مرکز مهارت های بالینی و آسکی دانشکده پرستاری و مامایی به مدت یکسال منصوب می شوید.  انتظار می رود با همکاری اثربخش با مدیران محترم گروه¬های آموزشی و اساتید، بستر مطلوب آموزشی فراهم گردد. امید است تحت نظارت معاونت آموزشی وفق شرح وظایف ذیل نسبت به تحقق این مهم اقدام نمائید:
  توفیقات سرکارعالی را در امور محوله، از خداوند سبحان خواستارم.
• تلاش در جهت ارتقاء برنامه های شبیه سازی شده دانشکده
• همکاری مستمر با مدیران گروه و دفاتر ارتقاء آموزش بالینی دانشکده، توسعه آموزش، پایش و ارزشیابی، آموزش مهارتی حرفه ای و آزاد و سایر واحدهای مرتبط
• نظارت بر اجرای صحیح طرح تلفیق تئوری و بالین در مرکز مهارت بالینی و مرکز آسکی
• تلاش در جهت تکمیل و تجهیز اسکیل لب متناسب با نیازهای گروه های آموزشی و نیازهای طرح تلفیق تئوری و بالین
• نظارت بر فعالیت¬های مرکز مهارتهای بالینی و مرکز آسکی
• نظارت بر حسن اجرای کلیه آزمون¬های آسکی دانشکده
• حضور مستمر در شورای آموزشی دانشکده
• تهیه گزارش های کمی و کیفی از روند آموزش های شبیه سازی شده حسب مورد و نیاز

متن پیام تقدیر به شرح زیر است:
سرکار خانم دکتر زهرا  عباسی دولت آبادی
مسئول محترم واحد مهارت های بالینی( د.پرستاری و مامایی)

با سلام و احترام،
 خداوند قادر منّان را شاکریم که به ما نعمت قدردانی و تقدیر از عزیزانی داده است که همواره با عزمی راسخ در پرتوی از صداقت و تبلوری از مشارکت و بارقه هایی از مسئولیت پذیری با رویکرد آفریدن فرداهایی بهتر و برتر جهت تربیت انسان های پاک نیت و توانمند در عرصه های آموزشی تلاش می کنند. در همین راستا از شرکت فعالانه، مؤثر و مستمر سرکارعالی در مرکز مهارت های بالینی و آسکی که تاکنون داشته اید، تشکر و تقدیر می گردد. امید است در سایه عنایات ایزد منان موفق و مؤید باشید.

• گروه خبری : معاونت آموزشی