متن مورد نظر خود را جستجو کنید

آرشیو اخبار کتابخانه

سه ماهه اول 1403



  1. برگزاری جشن رونمایی و امضای کتاب شعر دانشجوی پرستاری محمدامین یاوری در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران

  2. جشن رونمایی و امضا کتاب شعر دانشجوی پرستاری آقای محمدامین یاوری

  3. یارانه اعتباری خرید کتاب ویژه اساتید و دانشجویان

  4. ارسال پیشنهادات و درخواست خرید کتب درسی و تخصصی مورد نیاز

 

آرشیو اخبار کتابخانه



  1. افزایش ساعت کاری کتابخانه در ایام امتحانات
  2. نگاهی به جادوی غزلیات حافظ در حافظه ها در حلقه کتابخوانی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران
  3. برگزاری حلقه کتاب و کتابخوانی با موضوع “جادوی حافظ در حافظه ها(3) در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران
  4. حلقه کتاب و کتابخوانی با موضوع “جادوی حافظ در حافظه ها 3”
  5. برگزاری نمایشگاه کتب خریداری شده از نمایشگاه بین المللی کتاب به صورت حضوری و مجازی
  6. برگزاری اولین جشنواره کتاب در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران
  7. مصاحبه با محبوبه روضه رئیس کتابخانه دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران
  8. برگزاری اولین جشنواره کتاب به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران
  9. بمناسبت هفته کتاب و کتابخوانی جشنواره کتاب برگزار می شود
  10. مسابقه ویژه سی و یکمین دوره هفته کتاب و کتابخوانی
  11. فرم نظرسنجی حلقه کتابخوانی کتابخانه دانشکده پرستاری و مامایی
  12. اطلاعیه ویژه افراد فعال در زمینه تالیف و ترجمه کتاب

 

 

  • تاریخ انتشار : 1401/04/01 - 23:12
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 41
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

تاکید رئیس مرکز رشد و فناوری سلامت دانشگاه بر عملگرایی مراکز رشد به جای ایده آل گرایی

جلسه تمدید تفاهم نامه مرکز رشد و فناوری سلامت شعبه دانشکده پرستاری و مامایی، ارائه و گزارش عملکرد این مرکز با حضور رئیس مرکز رشد و فناوری سلامت دانشگاه در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

گالری تصاویر
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی  در ابتدای این جلسه که با حضور دکتر اکبر عبدالهی اصل رئیس مرکز رشد و فناوری سلامت دانشگاه، دکتر امیر عسگری مدیرعامل بنیاد بین المللی توسعه علم و فناوری خوارزمی، هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی و مسئولان هسته های فناور دانشکده پرستاری و مامایی چهارشنبه ۱ تیرماه ۱۴۰1 در سالن شورای یک دانشکده برگزار شد، دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده ضمن خیرمقدم به حاضرین در جلسه، از حضور دکتر عبدالهی در این جلسه ابراز خرسندی کرد و گفت: با توجه به نگاه حمایتگر دانشگاه در حوزه فن آوری و کارآفرینی، امیدواریم با حمایت های دانشگاه بتوانیم خروجی مطلوبی را از برنامه نوآوری دانشکده استخراج کنیم.
دکتر نیکبخت نصرآبادی در ادامه ضمن تشکر از زحمات دکتر آرزو راستی معاون مرکز رشد و فناوری سلامت دانشکده و مجموعه ی اعضای شورای مرکز رشد و اعضای هسته‌های فناور بیان کرد: دانشکده با احیای فرهنگ کارآفرینی و نوآوری توانسته در این مسیر حرکت رو به جلو داشته باشد و در حول این محور فرصت ها و ایده هایی را در جهت تجاری سازی ایده ها محقق سازد. همچنین دانشجویان و اساتید در مقاطع مختلف با تفکری پویا  توانسته اند قدم های موثری را در این مسیر بردارند. وی در تکمیل این بخش از سخنان گفت: مجموعه اعضای این مرکز و هسته های فناور توانسته اند در راستای اعتلای آموزش کارآفرینی، کارگاه های گسترده ای را ارائه دهند که بسترخوبی را برای خلق ایده های نو فراهم کرده است، همچنین در زمینه پایان نامه های محصول محور نیزگام های موثری برداشته شده است، البته اگر چه دانشکده حرکت در این مسیر را آغاز کرده اما در بازه زمانی کوتاه انتظار نداریم که تمام فعالیت ها، ایده ها و پایان نامه ها بطور کامل و جامع به سمت و سوی محصول محوری پیش رود .
دکتر نیکبخت بیان کرد که دانشکده برای ادامه حرکت در این مسیر و ارتقای توانمندی های خود نیازمند حمایت های سطوح بالادستی است که با فراهم کردن تسهیلات و امکانات بتواند در تولید انگیزه برای مجریان و علاقمندان این حوزه و حرکت در این مسیر فرآیندها را تسریع و تسهیل کند.
دکتر آرزو راستی معاون مرکز رشد و فناوری سلامت شعبه دانشکده ضمن  ارائه گزارش عملکرد این مرکز ، رسالت دانشکده را ایجاد تحول و ارتقای فرایندهای جاری، تامین زیرساخت‌های مناسب نوآوری و کارآفرینی و به کارگیری منابع درونی و توسعه سازمانی بر شمرد.
دکتر راستی درباره سه هسته فناور و پروژه های عملیاتی شده در این هسته ها و  فرآیند تاسیس شرکت دانش بنیان نیز توضیحاتی را ارائه داد و ضمن اشاره به عقد اولین تفاهم نامه با مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه در سال ۱۳۹۹ ،اعضای مرکز را معرفی و درباره چارت سازمانی مرکز رشد نیز توضیحاتی را بیان کرد.
معاون مرکز رشد و فناوری سلامت دانشکده چگونگی طراحی وعملیاتی شدن برنامه زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشکده و اهداف آن را تشریح کرد و درباره فعالیت های کمیته ثبت اختراع دانشکده و افتخار آفرینی دانشجویان دانشکده در سطح ملی و بین المللی نیز سخن گفت، همچنین به برگزاری دوره ی بوت کمپ نوآوری سلامت در راستای آموزش کسب و کار و نوآفرینی به اساتید و دانشجویان دانشکده نیز اشاره کرد .
وی افزود در طی مدت زمان شروع فعالیت مرکز رشد و فناوری سلامت دانشکده، ضرورت غربالگری و پردازش ایده، طراحی بوم کسب و کار شامل تحقیقات بازار، ارزش افزوده و نیاز مشتریان بیشتر نمایان گردیده و تیم ها علاوه برآموزش نیاز به منتورینگ در طول زمان دارند، فرایند احصای نیاز جامعه و بالین به خوبی انجام نشده و صاحبان ایده علاوه بر دانش تخصصی خود نیازمند آشنایی با ادبیات کسب و کار و تیم سازی با متخصصین فنی هستند و توجه به تکمیل زنجیره های ایده تا محصول را لازمه ی حمایت از صاحبان ایده خواند که وی خواستارحمایت مرکز رشد و فناوری سلامت دانشگاه و مسوولان حوزه ی تحقیقات و فناوری در ایجاد فضای اشتراکی نوآوری و آزمایشگاه تولید محصول شد . 
دکتر امیر عسگری درباره چگونگی طرح و برنامه ریزی و فرایند طراحی زیست بوم نوآوری توضیحاتی ارائه داد و تاکید کرد که برای توسعه و افزایش کارایی نیاز به فضای نوآوری متمرکز است تا بتوان نوآوری اعضای درونی و برونی دانشگاهی را در حوزه های مختلف در یک جا جمع کرد و این موضوع مرکز متمرکز نیاز دارد که در کنار دانشگاه باشد و به عنوان یک محرک نوآوری نقش ایفا کند و دانشگاه دارایی های دانشی، فناورانه، بازاری و زیرساختی را به عنوان زنجیره ارزشی در کسب و کار این مرکز ایجاد کند.
دکتر اکبر عبدالهی اصل رئیس مرکز رشد و فناوری سلامت دانشگاه با اشاره به ضرورت یکپارچگی در سطح دانشگاه در راستای نوآوری و فناوری گفت: حوزه ستاد و صف در بحث نوآوری معنا ندارد و  هر اقدامی که بتوان مسیر پویایی و نوآوری را تسهیل کند، ما همراهی خواهیم کرد و تا حد امکان حمایت های لازم را مبذول خواهیم داشت.
دکتر عبدالهی ضمن ابراز خرسندی از عملکرد درخشان مرکز رشد و فناوری سلامت شعبه ی پرستاری مامایی که آغاز خوبی داشته است گفت: دانشکده پرستاری و مامایی یکی از سه مرکز قمر در دانشگاه می باشد که این نشان دهنده آن است که این مجموعه در دانشکده توانسته پررنگ نمایان شود و در جهت پیشبرد اهداف فناورانه این سازمان یکی از پیشتازان می باشد.
وی با تاکید بر اهمیت رسیدن یک فرآیند به نتایج مطلوب گفت: حرکت در مسیر ایده آل خوب است اما گاهی با تفکرمفرط ایده آل گرایی در آن حوزه نمی توان خروجی موثری را ایجاد کرد، نباید طوری در مسیر نوآوری حرکت کرد که فقط در حال ایجاد زیرساخت‌ها باشیم و نگاه آینده نگرانه به محصول آن نداشت ، ایده آل گرایی می تواند ریشه های یک فرآیند را بیش از بیش رشد دهد اما نمی تواند محصول خوبی را به سرانجام برساند باید در این مسیر از ایده ها و خلاقیت ها و تیم های در سطح متوسط نیز بهره برد تا بتوان به سمت ارتقا و پیشرفت حرکتی پویا داشت. وقتی یک فعالیتی از یک نقطه شروع به حرکت می کند باید در این مسیر پوینده بود و از موانع نهراسید و آموزش در این مسیر تدریجی باشد و اجباری صورت نگیرد.
در حاشیه ی این مراسم تفاهم نامه مرکز رشد و فناوری سلامت شعبه دانشکده با مرکز رشد و فناوری سلامت دانشگاه به مدت دو سال تمدید شد که به امضا طرفین رسید  و در پایان نیز از تیم منتخب دوره بوت کمپ نوآوری سلامت به سرپرستی دکتر پریسا صمدی و اعضای دکتر راضیه معصومی و سمیرا رومینا تقدیر ش

  • گروه خبری : معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 251489
سمیه عطایی
تهیه کننده:

سمیه عطایی

تنظیمات پس زمینه