متن مورد نظر خود را جستجو کنید

آرشیو اخبار کتابخانه

سه ماهه اول 1403



  1. برگزاری جشن رونمایی و امضای کتاب شعر دانشجوی پرستاری محمدامین یاوری در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران

  2. جشن رونمایی و امضا کتاب شعر دانشجوی پرستاری آقای محمدامین یاوری

  3. یارانه اعتباری خرید کتاب ویژه اساتید و دانشجویان

  4. ارسال پیشنهادات و درخواست خرید کتب درسی و تخصصی مورد نیاز

 

آرشیو اخبار کتابخانه



  1. افزایش ساعت کاری کتابخانه در ایام امتحانات
  2. نگاهی به جادوی غزلیات حافظ در حافظه ها در حلقه کتابخوانی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران
  3. برگزاری حلقه کتاب و کتابخوانی با موضوع “جادوی حافظ در حافظه ها(3) در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران
  4. حلقه کتاب و کتابخوانی با موضوع “جادوی حافظ در حافظه ها 3”
  5. برگزاری نمایشگاه کتب خریداری شده از نمایشگاه بین المللی کتاب به صورت حضوری و مجازی
  6. برگزاری اولین جشنواره کتاب در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران
  7. مصاحبه با محبوبه روضه رئیس کتابخانه دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران
  8. برگزاری اولین جشنواره کتاب به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران
  9. بمناسبت هفته کتاب و کتابخوانی جشنواره کتاب برگزار می شود
  10. مسابقه ویژه سی و یکمین دوره هفته کتاب و کتابخوانی
  11. فرم نظرسنجی حلقه کتابخوانی کتابخانه دانشکده پرستاری و مامایی
  12. اطلاعیه ویژه افراد فعال در زمینه تالیف و ترجمه کتاب

 

 

  • تاریخ انتشار : 1399/09/17 - 12:08
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 34
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

تاکید بر نیازسنجی و اولویت بندی در اولین جلسه کارگروه پژوهش فرهنگی دانشکده

اولین جلسه کارگروه پژوهش فرهنگی چهارشنبه 12 آذرماه 99 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ اولین جلسه کارگروه پژوهش فرهنگی چهارشنبه 12 آذرماه 99 با حضور دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی، رییس دانشکده، دکتر حسن برکتی معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده، دکتر نسرین نیک پیما، دکتر نسرین رسول زاده، دکتر مریم نکولعل، دکتر مریم اسماعیلی، دکتر راضیه معصومی و دکتر معصومه ایمانی پور در اسکایپ  برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر حسن برکتی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده گفت: امروزه برای هر نگرش و تغییر رفتار، باید دلایل متقن داشته باشیم. اعضای این گروه از این نظر که دغدغه فرهنگی دارند و دارای تجربیات خوبی هستند که این مسئله فرصت خوبی را فراهم می آورد. خوشبختانه کارگروه در جهت پیشبرد اهداف فرهنگی از حمایت مسئولین بالادستی، دانشگاه و دانشکده نیز برخوردار است.
دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی، رئیس دانشکده گفت: می توان موضوعات پژوهش فرهنگی را در شورای فرهنگی دانشکده طرح کرد و اخبار دقیق آن را در سایت دانشکده قرار داد. این کارگروه لازم است یک پژوهش فاخر فرهنگی را کلید زده و به سرانجام برساند.
دکتر نیکبخت خاطر نشان کرد: اکنون دنیای مجازی دنیای واقعی ما شده به نحوی که ما در جلسات بدون حضور فیزیکی با هم هستیم و می توانیم کارها را پیش ببریم. می توان کارهای مناسبتی مانند روز دانشجو، روز پرستار و روز جهانی دیابت را در قالب پژوهش فرهنگی انجام بدهیم. همه همکاران کارگروه اهل فکر و پر از دغدغه مسائل فرهنگی روز هستند و با توجه به حمایت دانشگاه می توان نتایج خوبی را انتظار داشت.
وی تاکید کرد: باید در ثبت وقایع فعال تر باشیم تا اقدام خوب و موثربه ورطه فراموشی سپرده نشود. ماهم می توانیم در ثبت وقایع و اقدامات، قدم های موثری جهت ماندگار کردن اقدامات انجام شده برداریم.
دکتر راضیه معصومی، عضو هیات علمی گروه مامایی و بهداشت باروری گفت: خیلی از اتفاقات حوزه سلامت باید در بطن جامعه و فرهنگ عموم مردم باشد. ما نسبت به دانشجویان جوان خصوصا خانمهای تحصیلکرده رسالت بزرگی داریم که می توان با همین دانشجویان حاضر در دانشکده اقدامات مثبت زیادی انجام داد. پیشنهاد می کنم ابتدا نیازسنجی کنیم و سپس با توجه به استراتژی دانشکده، اولویت بندی کرد و روی یکی دو موضوع به صورت منسجم و هماهنگ کار کنیم.
وی افزود: با توجه به دنیای مجازی این روزها موضوع دیجیتال لایف را پیگیری کرده ایم به نحوی که پروپوزال طرح آماده شده و می توان به عنوان اولین طرح در این کارگروه به بحث و تبادل نظر بپردازیم و بین همکاران حاضر تقسیم کار و پروژه عملیاتی شود.
دکتر مریم اسماعیلی، عضو هیات علمی گروه آموزشی پرستاری ویژه و مدیریت نیز نظر خواهی از دانشجویان در فضای مجازی مانند اینستاگرام و سایت دانشکده را پیشنهاد داد و گفت: نشاط اجتماعی و فرهنگی دانشجویان نسبت به گذشته کمرنگ شده است. می توان در خصوص علل کشش دانشجویان به مصرف سیگار و مواد مخدر تحقیق و پژوهش کرد و اقداماتی در جهت شناسایی و هدایت این دانشجویان انجام داد.
دکتر معصومه ایمانی پور، مسئول دفتر توسعه آموزش و عضو هیات علمی گروه آموزشی پرستاری ویژه و مدیریت گفت: امیدوارم در انتهای این جلسه یک برنامه داشته باشیم تا بشود روال و فرایند کار را مشخص کرد تا به نتایج مفید و مشخصی برسیم.
دکتر نسرین نیک پیما، عضو هیات علمی گروه آموزشی بهداشت جامعه و سالمندی گفت: در حال حاضر بخشی از مسائل فرهنگی که باید انجام شود دچار تزلزل شده است. پژوهشهای فرهنگی باید در دو بخش اساتید که انتظار می رود الگوهای درست فرهنگی باشند تا بتوانند موثرباشند و بخش دانشجویان که از طریق نیاز سنجی، تحلیل و مصاحبه با کسانی که بیشترین ارتباط را با دانشجویان خصوصا دانشجویان جدید دارند، انجام داد.
دکتر مریم نکولعل، عضو هیات علمی گروه آموزشی مامایی و بهداشت باروری نیز اظهار داشت: خیلی از مسائل مطرح شده همکاران را ما در این دوره کرونا انجام دادیم از جمله اینکه در کارگروه آموزش و مشاوره در کرونا روی 4 مدل جامعه ( دانشجویان، کادر درمان، اساتید و عموم مردم ) کار کردیم.دانشجویان را درکنار اساتید قرار دادیم که تجربه بسیار خوبی بود.براساس نیاز روز جامعه، وبینارهای آموزشی بسیاری برگزار کردیم و در پایان هر وبیناردر خصوص نحوه برگزاری آن و موضوعات درخواستی جهت وبینارهای آینده نیاز سنجی و نظرسنجی انجام شده است. در حوزه اساتید، کارگاه اخلاق حرفه ای مامایی را طراحی کردیم که جنبه فرهنگی آن بسیار بالا بود و هرهفته یکشنبه ساعت 17 با تعداد زیادی شرکت کننده برگزار شد. می توانیم وبینار اخلاق حرفه ای در پرستاری را هم با نظر سنجی برگزار کنیم. تا پایان ترم حداقل 10 وبینار در سیستم سماء ثبت می کنیم.کارهای فنی وبینار راهم خود اعضای گروه انجام می دهند.
وی افزود: در خصوص نشاط اجتماعی فرهنگی، تجربه شخصی خودم که به دلیل محدودیتها و تعطیلی های کرونایی مجبور شدم 2 جلسه درس دانشجویان بین الملل را با دانشجویان خودمان برگزار کردم که نتیجه بسیار خوب و جالبی داشت. میتوانیم جشنواره غذا و لباس دانشجویان بین الملل را در فضای مجازی برگزار کنیم. صدای مشاور، ماما و پرستار را در فضای خیریه داریم که الان به طور اختصاصی در زمینه های همچون دیابت و ضایعات نخاعی مشاوره می دهیم. در گروه سالمندی 3 عنوان وبینار مردمی با زبان ساده و عامیانه با ارائه گواهی آنلاین و با استقبال بالا برگزار شد. در خصوص اهمیت ثبت وقایع و اقدامات، یکی از پرفروش ترین کتابهای پزشکی، ثبت خاطرات روزمره یک دانشجوی پزشکی بود که از این طریق می توان به اهمیت ثبت اقدامات پی برد.
دکتر برکتی ضمن تشکر از بیان نظر همکاران کارگروه و اقدامات انجام شده گفت: این کارگروه برای بار اول در دانشگاه علوم پزشکی تهران تشکیل می شود و برای پیشبرد کار قدم به قدم از رسیدن به تعریفی درست از کلمه فرهنگی، تعیین نیاز سنجی و اولویت بندی پژوهشها، پوستر کارگروه، تقسیم کار اعضای کارگروه، برنامه استراتژیک دانشکده ، استفاده از نیروی فعال دانشجویی و دانشجویان دانشکده به عنوان جامعه هدف پژوهشها پیش می رویم

  • گروه خبری : معاونت دانشجویی فرهنگی,معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 256080
کلمات کلیدی
سمیه عطایی
تهیه کننده:

سمیه عطایی

تنظیمات پس زمینه